diumenge, 15 de juliol del 2012

14-07-12 CASTELL D'ARAMPRUNYÀ. caminada nocturna


14-07-12

El Castell d'Eramprunyà.

Caminada nocturna.
avui he participat en la caminada nocturna de la UME. Feia temps que no sortia caminant amb ells, així que ja tocava!!.
a les 20,00 l'Elvira m'ha acompanyat fins el punt de sortida, davant mateix de l'ajuntament de Gavà. Allà, abans de començar la caminada, he pogut saludar al Miquel, al Víctor, la Maria, etc. També al Cèsar i la seva esposa Susanna, amics nous que he conegut en aquestes darreres sortides en bicicleta.
M'ha agradat quan en Cèsar m'ha ensenyat el carnet de soci de la UME, molt orgullós, per cert. 
Sobre quarts de nou hem iniciat la caminada, pujant per la Sentiu i després agafant l'anomenat camí romà.
En aquesta sortida, en que potser érem 80-100 persones, han vingut molts nens i nenes de curta edat, així que és un orgull per l'entitat que els pares confiïn amb nosaltres. Clar que això es deu a una història de 49 anys des que es va posar en marxa.
Justament en aquest moments estem preparant una sèrie d'actes en commemoració a aquesta efemèride, ja que aviat farem 50 anys d'història, els quals tindran lloc el proper any 2013.
Durant la pujada al Castell d'Eramprunyà, destí de la caminada, ens hem aturat diverses vegades, per anar agrupant a tots els participants, ja que al ser tants, el pilot s'anava allargant d'allò més.
En una d'aquestes aturades, he pogut saludar a la Anna, i tots els que caminàvem plegats, hem anat xerrant sobre la sortida de la II etapa del camí català de st. Jaume en bicicleta i altres sortides, com la d'Alcanyís, que és un altre que tenim al cap.
Sobre les 20,30 hem arribat al Castell. En aquell moment, he trobat a faltar roba d'abric, perquè feia un aire bastant emprenyador, però val, l'entrepà, el vi i el tallat que m'he pres, m'han entonat força be.
Es bonic veure un grup tant gran de persones, menjant-se el sopar portat de casa, tots asseguts d'esquena al castell, amb les llums del Baix Llobregat als nostres peus.

Sobre les 23,30 ens hem posat en marxa un altre cop, ara ja per tornar cap a Gavà. En aquesta ocasió, hem baixat en direcció a l'ermita del Brugues, amb la conseqüent dificultat per tots coneguda. Es un tros complicat i amb cert perill, un camí molt trencat, que l'hem hagut de fer amb molt de compte, i més en un moment com avui, en que el fèiem de nit i només ajudats per les nostres lots i frontals. Poc a poc i amb totes les precaucions, hem anat baixant i per sort, sense cap problema.
Seguidament ens hem dirigit cap a Gavà, passant per darrera de la urbanització que està a tocar de l'ermita i d'alguns dels restaurants de la zona, on en aquell moment, encara tenien clients gaudint de les seves suculentes ofertes culinàries.
Sobre les 00,30 hem arribat a Gavà i com que hem passat per la rambla que agafem quan anem a portar al Gerard a Begues, allà que m'he quedat, esperant a l'Elvira, que venia a recollir-me.
En general, una molt bona sortida, que a més, m'ha agradat fer-la i retrobar-me amb els companys-amics de la secció de senderisme en la que he participat durant una bona temporada.
Hem fet uns 15,00 qms.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada