dimarts, 8 d’octubre del 2013

13-07-13, CAMINADA NOCTURNA CASTELL D'ERAMPRUNYÀ. UME




13-07-13 CAMINADA NOCTURNA AL CASTELL D'ERAMPRUNYÀ
Com cada any, avui la UME ha organitzat aquesta caminada, que cada any aplega més gent. Enguany potser hem batut el rècord d'assistència, perquè aquesta passejada formava part dels actes del 50è aniversari.
A l'hora prevista, ens hem anat trobant a la Pl Balmes, de Gavà, on a quarts de nou del vespre, ens hem posat en marxa.
La pujada l'hem fet pel conegut camí romà, una via que en un llarg tram és molt complicada, plena de grans rocs que dificulten l'avanç. Per aquí hem baixat alguna vegada amb la bici, venint del castell, però lògicament arrossegant-la.
És bonic, quan es fa fosc, veure la llarga cua de gent, amb els seus frontals encesos, com una mena de llarga serp que circula per la muntanya.
Dalt al Castell, com sempre ens hem menjat els nostres entrepans. La Susanna, el Cèsar i jo hem buscat un lloc ideal per guarir-nos de fred, ja que tot i estar a meitats de Juliol, a aquelles hores fa bona fresca.
El moment divertit ha sigut quan una mena d'escarabat gegant s'ha posat sobre les botes del Cèsar, i que del bot que ha donat, ha anat a parar dins la seva motxilla, donant-se compte a l'hora de marxar.
Abans d'iniciar el camí de tornada, ens hem pres una copa de cava i un bon tros de coca, gentilesa de l'entitat, com a celebració dels nostres primers 50 anys de vida.
Després i poc a poc en un primer tram fins a l'ermita de Brugues, tram complicat, sobretot de nit, hem anat fent la tornada, passant pels camins que ens acosten a Gavà en una agradable passejada.
Aquesta vegada, m'he emportat el cotxe i l'he deixat aparcat vora el camí de tornada, per tenir-lo allà prop i no haver de demanar-li a l'Elvira que em vingués a buscar.
Hem caminat uns 18 qms.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada