dimarts, 11 de maig del 2010


a mig camí de la travessa

 
18 Juny 2008

Avui l'Elvira i jo hem participat en una caminada organitzada per l'empresa BASE, de Viladecans, dedicada a la venda d'equipaments per l'esport. L'anomenen Cursa Nits de Lluna Plena. Per una banda, a les 20,30 sortíem els que hem fet la ruta, d'uns 10 quilòmetres, caminant, i a les 21,30, els que l'han fet corrents.
Hem anat fins als límits de Viladecans amb Gavà i hem pujat per un camí de terra que puja fins a enllaçar amb el camí de Can Bori, que ve de Sant Climent. Després de passar Can Riera, hem entrat a la riera i hem enfilat de nou cap a Viladecans. Per fer aquesta distància, hem estat 1,45 hores i l'Elvira, tot i que fa molts mesos que no camina, ha aguantat molt be. Això si, hem tingut sed, perquè no ens hem endut aigua. Quan hem arribat al final de la prova, on la organització havia disposat unes quantes taules plenes de gots amb aigua i amb beguda isotònica, n'hem begut uns quants fins a saciar la sed.
arribant a Viladecans
Al final de la prova, quan han arribat els corredors, han sortejat uns quants regals. A mi m'ha tocat un pantaló d'esport. A l'Elvira res, però crec que hi ha hagut algun error, perquè ella tenia el número 192 i han repetit dues vegades el 193.
Be, lo important es que ens ho hem passat molt be.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada