dilluns, 10 de maig del 2010

29 d'Octubre 2005

GR92

TORROELLA DE MONTGRI - BEGUR

Avui he fet una sortida amb la gent de la UME. Hem fet un altre etapa del GR92, la que va des de Torroella de Montgrí fins a Begur, de 22 quilòmetres. L'Elvira no ha vingut, perquè no està entrenada.
Aquesta sortida l'hem fet com a entrenament de la que farem el proper diumenge, la Marxa del Garraf, d'uns 45 quilòmetres.
A les 07,00 del mati ens hem trobat a Gavà, al local social del club.
Com hem fet altres vegades, hem anat en diferents cotxes (érem 24 persones) i els hem deixat aparcats a Torroella. Estava previst fer el desplaçament amb autocar, i de fet, amb la quantitat de gent que hem anat, ens hagués sortit be de preu, però per altre banda, hi havia perill de pluja, i en aquest cas, hagués restat molta gent de venir-hi, i això ens hagués perjudicat als demés, que ens hagués costat molt més car.
Així doncs, al acabar la marxa, els xofers hem agafat un taxi des de Begur, per anar a recollir-los.
Abans de començar, uns quants ens hem menjat l'esmorzar, perquè, encara que era molt aviat, ja teníem gana. Després de menjar-nos els entrepans, jo he posat les coques que em va comprar l'Elvira sobre la taula, i ens les hem menjat en un tres i no res.
Sobre les 9,50, hem iniciat la caminada. Aquesta sortida es bastant planera, excepte algun tram concret, però sense massa dificultats.
Sobre les 13,00 hem arribat a Pals, on hem dinat. Com sempre, la gent a repartit coses de menjar que portaven de casa, o, com en el cas de l'Antoni i la seva dona, han comprat, en aquest cas, panellets, que estaven molt bons.
Pals es una meravellosa població, amb un immillorable centre urbà medieval, amb carrers, església, castell, ponts, etc., tot de l'època medieval. Una mica com Besalú, però més gran.
Sobre les 16,00 hem arribat a Begur, on, abans de marxar a recollir els cotxes, ens hem pres una clara per refrescar-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada