dissabte, 8 de maig del 2010

19 Febrer 2005

Avui hem fet una petita caminada, des de casa, amb el Josep i la Mari, i l'Andrea. Hem anat fins l'ermita de Bruguers, sense pujar al castell.
Ja fa uns mesos que les coses, amb ells, s'han refredat, de manera que vaig pensar en proposar-los aquesta sortida, a veure li les coses milloren.....
Vam quedar a casa a les 11,00 (?) del mati. Com que ja no anava d'aquí, l'Elvira i jo vam pensar amb anar fins a l'ermita, amb els dos cotxes, per deixar-ne un d'aparcat, de manera que, quan arribéssim, ja en tindríem un per tornar.
Sobre les 11,20 ens vam trobar amb ells, i tot seguit vam començar la marxa. Xino xano, vam anar caminant, fins arribar a l'ermita. L'Andrea es va cansar un parell de vegades (pobreta). També ens vam endur el gos.
Després d'una hora i tres quarts, vam arribar-hi. Com que no tenien massa ganes de pujar al castell, vaig preferir no insistir i no vam pujar. Allà, davant de l'ermita, seguts als bancs, mentre li feien fotografies a una núvia, ens vam menjar els entrepans. L'Elvira i jo ens vam estranyar, al veure que la nena menjava espagueti freds, i ells verdura.
Després de menjar, vam tornar cap a casa- vam fer uns 6 quilòmetres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada