dimarts, 11 de maig del 2010


30 Setembre 2007, BARNATRESC, CAMINADA PER SANTS

Per segona vegada, l'Elvira, el Gerard i jo, aquest cop acompanyats de l'Alba, hem participat en una caminada que forma part del programa anomenat BARNATRESC, on participen centres excursionistes i l'Ajuntament de Barcelona. En aquesta ocasió, qui l'ha organitzada ha sigut la Unió Excursionista de Sants.

A les 08,30 del matí, tots quatre ja estàvem al parc de la Espanya Industrial, lloc de sortida i arribada, per fer les inscripcions corresponents. Feia uns dies que havíem rebut a casa una mena de targeta de plàstic, del tipus targetes de crèdit, que serviria per fer les inscripcions a aquestes sortides i també com a control de pas, molt més senzill que l'antic paper de inscripció, molt més lent, sobretot quan participa tanta gent, (entre 500 i 1000 persones). Com que l'Alba no tenia targeta, ha fet servir el paper, però ara ja, automàticament, rebrà a casa la seva targeta.
A les 09,00 ens hem posat en marxa. A diferència de l'any passat, no hi ha hagut, al menys que nosaltres notéssim, una sortida concreta. D'alguna manera, ens hem posat a caminar, seguint-nos uns als altres.
En primer lloc, hem passat per el Parc de l'Escorxador, o de Joan Miró, on hem pogut veure amb calma (avantatges d'anar caminant als llocs), el monument Dona i Ocell, d'aquest gran escultor.
Més endavant, hem passat pel costat del mercat de St. Antoni i, tot seguit, pel carrer de les Flors, hem passat per davant del restaurant ca l'Isidre.
Després, hem seguit, fins a passar pel costat de les tres xemeneies, al Paral·lel, on per cert, vam començar la caminada de l'any passat. Seguidament ha començat la pujada a Montjuïc, no sense dificultat per la gent que no està entrenada. La pujada, es “pesada”, si més no. Hem passat per la zona de Miramar, on hem pogut admirar les antigues instal·lacions de televisió espanyola, ara reconvertit en un hotel de luxe.
Més endavant, hem arribat fins al monument a la Sardana, punt més alt de la sortida. A partir d'aquest punt, ja hem començat la baixada. Ja al principi de la baixada, hem passat el control, on ens han donat una ampolla d'aigua.
D'aquí, tot baixada, fins que a les 11,00 aprox., hem arribat un altre cop al punt de sortida. Ens ha tornat a passar el control, i ens han donat aigua i un donuts.
Doncs això, hem passat una bona matinal caminant per Barcelona. L'Alba ens ha dit que s'ho ha passat molt be, encara que segons ens ha dit, li ha sortit una butllofa al peu, i es que en lloc de posar-se mitjons, ha caminat amb mitges.
Total, 10 quilòmetres i dues hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada