dimarts, 11 de maig del 2010


18 Novembre 2007, BRNATRESC, CAMINADA PER MONTJUÏC


L'Elvira i jo hem participat en la segona edició de la caminada per Montjuïc, organitzada pel Foment Excursionista de Barcelona. Com l'any passat, abans de començar a caminar, ens hem pres un tallat i una pasta a un bar, per allò d'agafar forces.
L'Elvira estava molt guapa i el dia, preciós.

En aquesta ocasió, la organització ens ha fet passar per un camí diferent al de l'any passat, tot i que ens ha portat, també, pel costat mateix de les muralles del castell. També hem passat per el lloc on està enterrat el president Lluís Companys, i també per un lloc on hi ha les restes (molt restes, es a dir, per si sol no sabries de què es tracta), d'un antic castell, que data del segle XI, que es deia Castell de Port, residència dels comptes de Barcelona, Ramon Berenguer II, cap d'Estopa, i Berenguer Ramon II, el fratricida.
En aquest lloc, hi ha una placa que recorda aquest lloc, erigida per la entitat que organitza aquesta sortida.
Després. Com l'any passat, ens han donat un tros de coca, xocolata i ampolles d'aigua.
Hem arribat a les 11,55, es a dir, hem necessitat menys de 2,30 hores, per fer els aproximadament 10,0 quilòmetres de distància recorreguda. L'Elvira, com que darrerament s'entrena amb la bicicleta estàtica, ha aguantat força be, millor que l'any passat.
Ens ho hem passat molt be. Llàstima que el Gerard no ha pogut venir, perquè estava refredat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada