dimarts, 11 de maig del 2010

24 Maig 2008, GAVÀ/CASTELLDEFELS - MONTSERRAT

24-05-08 MARXA GAVÀ – CASTELLDEFELS – MONTSERRAT


Avui he tornat a participar en aquesta marxa, organitzada per la UME, però malauradament no l'he pogut acabar, perquè l'Elvira m'ha trucat per dir-me que la Conxi estava molt preocupada per l'estat de la mama, ingressada a l'hospital en una situació molt greu. Semblava que entrava en coma, ja que no es despertava.
Com en altres ocasions, ens hem trobat uns quants (9) a la seu de la UME, a Gavà, i hem iniciat la marxa. Estava previst que a un lloc nomenat La Sentiu, ens trobéssim amb la resta de participants, que surten de Castelldefels, però aquests s'ho han pensat millor i han decidit anar tirant, fins a trobar-nos tots a Begues. El Josep s'ha enfadat una mica, dient que si anem per La Sentiu per ells, i després resulta que passen de llarg i se'n van fins a Begues, potser l'any que ve nosaltres farem el mateix, ens anirem directament a aquella destinació. M'he afegit al tema, proposant, en broma, clar, que potser l'any que ve passin per Sant Climent, i així els espero allà.
He de dir que ens hem trobat amb uns quants xàfecs, un d'ells bastant important, quan sortíem de Begues en direcció a Vallirana, que m'ha deixat xop del tot.
En total, he fet els 20 quilòmetres que van des de Gavà fins a Vallirana, on m'ha recollit l'Elvira per anar a l'hospital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada